Pigmentvlekken

Pigmentvlekken op gelaat of décolleté of handen kunnen op verschillende manieren aangepakt worden.

Uiteraard wordt door ons eerst bepaald of alles enkel huidveroudering is en of hier geen medische interventies nodig zijn. Bij twijfel worden er eerst biopten genomen alvorens esthetisch te behandelen.

Peelings

Met fruitzuur en retinol peelings kan u een mooie glow van de huid bekomen, deze zijn goed te verdragen en geven weinig last nadien. Een dergelijke behandeling duurt 15 minuten en kan u als ‘lunchtime treatment’ gebruiken. Ook goed te combineren met Laser Genesis.

Fruitzuur Peeling
€75
Retinol Peeling
€85

Vampire lift of PRP

‘Vampire lift’ of PRP is een behandeling met Plaatjes Rijk Plasma (PRP), waarbij met het eigen bloed een huidverjongende behandeling wordt uitgevoerd. De behandeling is vrijwel pijnloos, veilig en snel. Omdat u wordt behandeld met eigen bloed, is de kans op infecties zeer klein. Daarnaast vinden veel patiënten het fijn dat er geen chemische (ook al zijn het bij ons steeds extreem gezuiverde) stoffen in hun huid worden geïnjecteerd, maar hun eigen bloed. 3x te herhalen, 1x per maand.

PRP gecombineerd met een ablatieve behandeling
+€100
Dit geeft een extra anti-ageing effect en laat de huid sneller genezen
PRP gecombineerd met microneedling (gelaat)
€250 (indien hierbij ook een canule wordt gebruikt voor verbetering van de traangoot: €350)
Behandeling best 2 a 3x te herhalen

Niet-ablatieve lasers

(=lasers die de opperhuid niet beschadigen)

Laser Genesis (1064nm, nd Yag)

Door opwarming wordt het collageen gestimuleerd, dit is een vrij ontspannen behandeling, met geen ‘downtime’. Kan zomer en winter gebeuren, best een 3 of 4x om de 3 weken, en dan af en toe onderhouden. Deze behandeling zorgt voor een versteviging van de huid op een zachte manier, grovere poriën worden omhoog geduwd, de tint egaliseert. Deze behandeling wordt ook vaak gecombineerd met peelings.

Genesis behandeling gelaat
€175
(geen downtime, best 4x te doen om de maand)

Laser Limelight (535 nm)

Limelight wordt vooral uitgevoerd voor pigmentatie en couperose (roodheid), en zal tegelijk de huid egaliseren door fijne lijntjes te verbeteren. U zal enkele dagen wat plekjes hebben, mogelijks licht gezwollen zijn. Mooi resultaat te zien na een 14tal dagen, tot 6 weken lang zal verbetering optreden. Best de twee weken nadien geen zonblootstelling en op het moment van de behandeling heeft u best een niet-gebruinde huid.

Couperose neus, centraal deel wangen en topje kin
€175
wordt vaak gecombineerd met Laser Genesis
Limelight ganse gelaat (rozige huid gelaat en pigmentvlekken)
€375
wordt vaak gecombineerd met Laser Genesis

Laser PicoPLus (verschillende golflengtes, Pico seconden)

Deze uiterst krachtige laser beschikt over vier golflengten: 532 nm, 595 nm, 660 nm en 1064 nm. Dankzij deze verscheidenheid aan golflengten is het mogelijk om zelfs de moeilijkste gevallen te behandelen. Hiermee wordt zeer diepgaande huidverjonging bekomen, alsook diepe pigmentaties behandeld, maar ook tattoos en melasma kunnen hiermee behandeld worden. Alle opties worden tijdens een consultatie besproken.

Ganse gelaat eerste behandeling
€550
Tweede Pico behandeling (binnen de 2 maand) met dieper effect op rimpeltjes en pigmentaties
€450

Fractionele computer-gestuurde radiofrequentie

LUTRONIC GENIUS® is een fractionele computer-gestuurde radiofrequentie-behandeling die (gebruikmakend van diepe needling, coagulatie en hemostasis) met intelligente radiofrequentie de huid zal verstrakken, de elasticiteit en rimpels zal verminderen alsook de huidtextuur zichtbaar zal verbeteren.

Het herstel is snel, en u kunt uw dagelijkse activiteiten de dag na de behandeling hervatten mits wat getinte cremes (1 a 2 dagen roodheid). De resultaten zijn blijvend, maar huidveroudering zal zich blijven voortzetten

Genius gelaat of hals
€550
Genius gelaat of hals 3x (1x/maand)
€1500
€550/550/400 = €1500 voor 3 behandelingen
Genius gelaat en hals samen
€1000
Genius gelaat en hals samen 3x (1x/maand)
€2500