Rimpelvullers

Rimpels, littekens van acné, grove poriën verfijnen, verzakkingen van de kaaklijn corrigeren… 

Uw huidconditie verbeteren begint bij de zon te vermijden en roken te vermijden.

Dagcrèmes met zonnefilters en aangepaste nachtcrèmes zijn een eerste stap in de behandeling.

Alle verdere behandelingen worden op maat van de patiënt eerst grondig besproken, en alles hangt af van de noden en wensen van de patiënt.

Er kan behandeld worden met hyaluronzuur fillers, botuline toxine, laser...

Vampire lift of PRP

‘Vampire lift’ of PRP is een behandeling met Plaatjes Rijk Plasma (PRP), waarbij met het eigen bloed een huidverjongende behandeling wordt uitgevoerd. De behandeling is vrijwel pijnloos, veilig en snel. Omdat u wordt behandeld met eigen bloed, is de kans op infecties zeer klein. Daarnaast vinden veel patiënten het fijn dat er geen chemische of giftige stoffen in hun huid worden geïnjecteerd, maar hun eigen bloed. 3x te herhalen, 1x per maand.  

Platelet rich plasma
  • Behandeling 3 a 4 x te herhalen
  • Indien gecombineerd met radiofrequentie (viva gelaat) €450
  • Indien gecombineerd met microneedling (gelaat) €350
  • Kan na elke behandeling (=extra anti-ageing effect en sneller genezen) +€150
Hyaluronzuur

Indien het de zone rond de mond en de wangen betreft wordt al eerder met een hyaluronzuurfiller gewerkt. Hyaluronzuur kan aanzien worden als een vochtaantrekkende gel die in de huid geleidelijk aan verdwijnt na enkele maanden, maar het vocht blijft langer zitten. Het effect duur meestal een 12tal maand of langer. In de praktijk wordt meestal gewerkt met Juvederm en Restylane. Het betreft injecties die lokaal in de rimpel worden gespoten met onmiddellijke vervaging van de plooi. Soms treden tijdelijk wat blauwe plekken op of wat zwelling van de geïnjecteerde zone. Soms wordt waaiersgewijs een zone (vb de wangen om de fijne vertikale rimpels van de wangen te gaan hydrateren) onderhuids behandeld met hyaluronzuur via een stompe fijne canule. De behandeling wordt meestal goed verdragen, eventueel kan een verdovende zalf op voorhand aangebracht worden.

Hyaluronzuur
  • Behandeling (1 jaar houdbaar) €350/ml
Calciumhydroxyapathiet (‘Radiesse’)
  • Behandeling €375/1.5ml
  • Behandeling €550/3ml